Dela:

CYBERVÄRLDEN. Den 9 april 2021 släppte Vännäs MK sin nya hemsida. Vi hoppas / tror att detta kan upplevas som ett steg framåt jämfört mot den gamla.
– Måste säga att vi har en fantastisk trafik via våra kanaler – i alla fall om man ska tro statistiken från bl.a Facebook, säger klubbens ordförande Erik Åström till vannasmk.se.

Ca 700 stycken följare
Klubbens Facebooksida hade mellan 650-700 följare för snart 14 månader sedan.

– I skrivande stund är vi 986 stycken följare vilket ger en procentuell ökning i storleksordningen 40 procent, inte fy skam menar en stolt Erik Åström (bild).

Ödmjuk
I bakvattnet av vår kära pandemi försöker Vännäs MK komma tillbaka till vardagen och få igång sin verksamhet med lite ”extra” saker.

– Under helgens tävling i Pengfors hade vi ”Grus-Kalles” gamla kärra för åskådning, diverse utlottningar på entrébiljetten. Ett steg till att ge vår publik lite extra. Vi tar det etappvis och det är många av våra medlemmar & supporters som brinner för VMK:s verksamhet, säger Åström och fortsätter:

– Från styrelsen är vi fantastiskt glada och jobbar på och försöker vara så ödmjuka & professionella mot bl.a våra samarbetspartners som är basen för att Vännäs MK ska må bra.

Instagram
Klubbens webbredaktion försöker även få igång klubbens Instagram samt YouTube-kanaler.

– Vi är på gång och får sätta oss efter sommaren och göra en ny utvärdering av klubbens strategi runt cybervärlden, säger Erik Åström avslutningsvis till vannasmk.se.

 

 

 

 

 

Ossian Stenvall var nog inte på det bästa humöret då han tappade sitt vänstra bakdäck vid söndagens tävling i Pengfors. Foto: MATS RAGNARSSON