Dela:

HÅRT JOBB. För flera månader sedan togs det ett beslut inom klubben att göra en rejäl satsning för att göra något bra av tävlingsdagen lördag 27 maj på Pengfors Motorstadion. Dels för att lyfta fram motorgrenen Rallycross samt att hedra klubbens stora profil Roland ”Mikro” Åström som lämnade oss i början av februari detta år.
– Vi har försökt tänka utanför boxen till att göra denna dag till en happening som kan tilltala den som normalt inte går och ser på motorsport, säger klubbens sekreterare Boel Renlund-Granath till vannasmk.se.

Intressant läsning
En medveten satsning har gjorts för att locka tävlande samt att vi jobbat fram en annonsbilaga som går ut med tidningen Västerbottningen i ca 4 000 exemplar runt Umeås kranskommuner. Tidningen som kom ut för någon dag sedan hoppas kan ge bra information runt ”Mikros” Minnesrace.

– Vi tycker att den blev bra och att det finns en hel del att läsa och att det inte bara är reklam, menar Boel Renlund-Granath (bild) och fortsätter:

– Vi hoppas på en otroligt spännande och rolig tävlingsdag i Pengfors och enligt väderprognoserna verkar vi klara oss från regn, det gillar vi!

» Bilaga – Mikros Minnesrace