Dela:

WEBBREDAKTION. Vännäs MK har som mål och vilja att höja föreningens ribba när det gäller hemsida samt sociala kanaler.
– Känns naturligtvis roligt att jag fått igenom mitt önskemål att få en lokal mediapartner (läs: ChilliMedia) när det gäller goda råd och tips för att föra klubben framåt inom Motorsporten i Sverige, säger webbmaster Mats Ragnarsson till vannasmk.se

Rätt verktyg i verktygslådan
Det första som kommer att genomsyras i samråd med ChilliMedia är klubbens valda verktyg i dagsläget.

– Vi kommer att göra en total översyn av hemsidan – navet i verksamheten. Där ska viktig basfakta finnas och mestadels av klubbens nyheter. För att snabbt nå ut med nyheter ska sociala kanaler nyttjas på ett bättre sätt, säger Ragnarsson.

Personella resurser
Men det viktigaste för att allt detta ska kunna bli en verklighet är att Vännäs MK kan hitta fler som vill jobba med texter, bilder, video mm.

– Vi har många sportgrenar inom klubben och målsättningen är att vi ska kunna bevaka och lyfta hela klubbens löpande verksamhet. Vi skulle må bra av att kunna bli mellan tre till fem personer som vill vara med på denna resa, säger Mats Ragnarsson och fortsätter:

– Har man bara engagemang och intresse kommer man långt. Om vi hittar de personer som vi vet finns antingen inom klubbens väggar eller externt kommer vi att ta hand om och hålla korta utbildningar. Allt för att gruppen ska få en samsyn och röd tråd runt detta viktiga arbete. Eller som man säger ibland. ”Att inte synas är att inte finnas”.

Anmälan
Är det så att du som läser detta kommer på att hen borde vara klippt och skuren för detta, hör av Er till Webbmaster. Också för den som själv känner att det där skulle jag vilja prova på kör samma anmälningsförfarande (se nedan).

– Med förhoppning att denna jobbannons ger resultat, avslutar Mats Ragnarsson.

Kontaktperson VMK-webben

Mats Ragnarsson
070-660 8702
foto@vannasmk.se