Dela:

INTERNET. Runt klubbens årsmöte i slutet av mars 2023 släppte klubben sin nya hemsida. För att ta ett ytterligare ett steg framåt kommer mediabyrån Chillimedia AB vara en ny resurs runt innehåll och design.
– Vi hade den första mejlkontakten för några veckor och idag fick jag chans att träffa klubbens webbmaster Mats Ragnarsson, berättar Christoffer Östman från Chillimedia till vannasmk.se.

Nyanställd
Christoffer Östman kommer närmast från Ö-vik och jobb på en liknande byråverksamhet men kände för att byta stad.

– Fick chans att börja hos Chillimedia för cirka fem månader sedan och jag trivs riktigt bra. Vi växer och kommer att vara 17 anställda längre fram i höst när de sista nyanställda kommer till våra lokaler på Formvägen 16 i stadsdelen Ersboda (Folkbladets gamla lokaler, reds. anm.), berättar Christoffer.

Chillimedia, que?
En etablerad byrå med fullservice.

– Vi är duktiga på webben, annonsering, digitala tjänster, foto & drönare m.m. Vi klarar nog det mesta vad en ny presumtiv kund kan tänkas vara i behov av.

Er kundkrets?
– Många små och stora företag här i Umeå, även föreningar precis som Vännäs Motorklubb. Vi är även inblandad i stora projekt även utanför länsgränserna.

Har Ni stort kundfokus?
– Det är självklart ett måste. Kunden ska alltid känna sig välkommen och vi har alltid som ambition att åtminstone svara samma dag om det uppstått något problem på något sätt.

Vännäs MK
Med denna satsning, tillsammans med Chillimedia, vill Vännäs MK bli ännu bättre att synas på webben tillsammans med klubbens sociala kanaler Facebook, Instagram samt rörliga bilder via YouTube.

– Som Mats Ragnarsson har berättat för mig runt visioner som han och klubbens styrelse jobbat fram känns detta uppdrag som ett mycket intressant uppdrag att få göra tillsammans.

Tidsaxel?
– Vi hade vår första sittning idag bara för att utbyta lite ideér. Sedan kommer jag att ta hjälp av mina kollegor från nästa vecka för att försöka leva upp till de tankar som framförts från Vännäs MK. Men innan utgången av augusti bör vi ha kommit en bra bit på väg.

Chillimedia AB, e-post & telefonnummer:

chillimedia.se
E-post: info@chillimedia.se
Telefon: 090 – 349 30 40

Adress:
Formvägen 16
906 21 Umeå