Dela:

MULLSJÖ. Nu till helgen brakar det loss i Rallyskogen då Vännäs MK står som arrangör för Mullsjö Cup.
– En nyhet detta år är att vi inte spegelvänder sträckorna lördag och söndag, något som vi gjort tidigare. Nu 2024 går starten på samma ställe bägge dagarna, säger tävlingsledaren Urban Lindgren till vannasmk.se.

Bra väderförhållanden
Efter en jobbig period med många minusgrader (tävlingen i Boden förra helgen fick ställas in pga kyla, reds. anm) ser det ut att kunna bli en bra motorhelg för arrangerade Vännäs MK.

– Som jag förstått finns det risk för lite snö natten mot lördag. Men sett till hela helgen bra väder och inte så kallt, typ minus 5 grader, säger Lindgren (bild) och fortsätter:

– En uppmaning till vår publik är att som vanligt när det gäller motorsport att man är ute efter sträckorna i god tid innan första bil kommer.

Förare att se upp för
Enligt startlistorna är det mycket som talar för att VMK-föraren Nils Östgård kommer till start.

– Han ska ha fått in motorn i sin golf och ska även vara startad (läs: onsdag). Kommer Östgård då vet jag att han vill visa vad han kan!

Från Österrike kommer även Karl Rumpler (Mitsubishi Lancer EVO IX) med kartläsare Pontus Hennström

– Sedan är det svårt att inte kommentera Anton Mattsson från Umeå AK. Han är som ett årgångsvin, blir bara bättre med åren (skratt!).

Summa summarum är att det kan bli två bra tävlingsdagar och för den som gillar motorsport kan också snart bara räkna ned till en månad då vi har Svenska Rallyt på plats. Skoj!

» Startbekräftelse & PM 1 – Mullsjöcup 1 & 2
» Anmälningslista – Mullsjö Cup 1 (lördag 13/10)
» Anmälningslista – Mullsjö Cup 2 (söndag 14/10)