Dela:

Midnattsolscupen 2023. Under dagarna två (Midsommarafton & Midsommardagen) har det tävlats Folkrace i Åsele och Vilhelmina.
– Totalvann med min Volvo 240. Det här nog den den största framgången för mig, berättar Jacob Hennström tävlandes för Vännäs MK till vannasmk.se.

Andra plats
Denna cup började köras i Åsele på midsommarafton.

– Körde till mig en andra placering i A-finalen.

Tävlingen fortsatte på midsommardagen i Vilhelmina och här blev det en tredje placering.

– Hade något fel i bakaxeln som gjorde att jag fick en dålig start. Men det är inget att gräma sig över. När det är motorsport är det alltid något som det är fel på eller behöver fixas, säger Jacob Hennström (bild).

Vid summering av bägge dagarna räckte Jacobs placeringar till en första plats.

Fick behålla bilen
På hemmaplan igen kunde Jacob konstatera att han fått behålla bilen.

– Det är alltid något som kan hända då det gått bra. Nu kanske jag kör nästa tävling i Ö-vik i mitten augusti. En två dagars tävling. Nu suger jag på detta några dagar och sedan ser jag fram emot nya utmaningar.

» Resultat fredag

» Resultat lördag