Dela:

FUNKTIONÄRER. I början av 2022 flaggade vi via denna hemsida att Vännäs MK söker funktionärer inför Rally Sweden 26-27 februari. Det ramlade in ett hyfsat antal intresserade men…
– Vi är i behov av ca 250 funktionärer under två dagar för att täcka våra ansvarsområden. Om några kan jobba bägge dagarna kanske vi är nere på 180 till 190 fysiska personer, säger VMK:s ordförande Erik Åström till vannasmk.se.

Säljargument
Om den som kanske skulle vara intresserad funderar nej, kanske, ja. Vad är dina argument för att omgående tacka ja?
– Vi har en fantastisk VM-tävling på gång till Umeå samt närområde. I rollen som funktionär får du utan tvekan den bästa platsen ute i skogen för att se dessa fantastiska bilar passera, menar ordförande Erik Åström (bild).

Hur anmäler man sig?
– Genom att klicka på denna (markerad röd färg). Då kommer du till ett formulär med ett antal frågor. När detta är gjort ramlar svaren in i vår speciella mejllåda för att kunna fortsätta jobbet med att fylla de luckor som vi har för dagen.

Erik Åström fortsätter:
– Vi är verkligen i ett skarpt läge runt bemanningen och vi hoppas via denna nyhet, som även delas ut via via vår officiella facebook-sida, ger ringar på vattnet.

Fotnot / morot:  Den / de som vill hjälpa till får ett funktionärskort (Rallypass) som gäller som entré hela helgen på sträckor/serviceplats samt de erhåller en Rally Sweden mössa (värde c:a 1 000 kr).