Dela:

PENGFORS. Igår släppte vi inbjudan till höstens UTH i Pengfors. Idag kommer inbjudan till Folkrace tävlingen Nymans Däck-race.
– I våras spände vi bågen ordentligt till rallycrosstävlingen Mikros Minnesrace. Nu vill göra samma sak för folkrace, så att förare, publik och våra funktionärer ska få en extra minnesvärd tävling i år, säger ordförande och sammankallande i organisationskommittén för tävlingen Nymans Däck Racet, Erik Åström till vannasmk.se

Prisbord utöver det vanliga
Tillsammans med underbara partners kan Vännäs MK med stolthet presentera följande prisbord för våra tävlande, utöver extra fina pokaler.

Samtliga heatsegrare får ett fritt anbud. Vinnaren i A-finalen i Herr- och Dam-klassen vinner en mutterdragare med laddare och batterier från Milwaukee samt segerkrans. Vinnaren i A-finalen i junior (och veteran om fler än 10 startande) vinner två folkracedäck och segerkrans. Dessutom kommer det att lottas ut en 530 och en 531-topp byggd av ML-Motor samt två folkracedäck på startnummer!

– Alla funktionärer är med i utlottningen av en verktygssats från Kamasa. Publiken är med i utlottningen av ett presentkort på Hotel Vännäs på 1500kr och ett på 500kr, säger Erik Åström (bild) och fortsätter:

– Om man vill ställa upp som funktionär så skickar man lättas iväg ett mail till folkrace@vannasmk.se.

Inbjudan – Nymans Däck-racet lördag 9/9

Anmälan – Nymans Däck-racet 9/9 (Raceoffice)