Dela:

STYRELSEBESLUT. Efter föreningens årsmöte (verksamhetsåret 2023, reds. anm.) den 26 mars har ett stort antal möten hållits, både live men även beslut som fattas över telefon / skärm. 
– Vi hade ett formellt fysiskt möte förra veckan och där fattade vi två större beslut som vi önskar delge både medlem samt icke medlem, säger VMK:s ordförande Erik Åström till vannasmk.se.

Vännäs-dagarna racet
Tisdag 26 juni kommer att vara sista kväll på ett tag som det är tillåtit att träna på kvällarna på Pengfors Motorstadion.

– Efter klockan 21.00 stänger vi banan för att övergå till att göra den i ordning inför 11-12 juli då vi ska köra Folkrace under dagarna två, säger Erik Åström (bild).

Ett annat fattat beslut som berör Pengfors är att Vännäs MK med omedelbar verkan kommer att börja ta betalt för den som kör på banan som icke medlem.

– Betalning går att göra via swisch. Det kommer att finnas anslag runt klubbstugan med vårt nummer. Kostnad för detta är 100 kronor / träningstillfälle.

Arbetsdag med sommarfest 6 juli
Några saker som behöver göras är:
Röja på området
Klippa gräs.
Måla curbs
Byta räcke vid postering 3
Montera LED-skärmar

Efter arbetsdagen så avslutar klubben med den traditionsenliga sommarfesten, där VMK bjuder alla som ställt upp som funktionär under Vännäsdagarna vakt, Rally Sweden, Plåt Rallyt eller Rallycross DM i maj.

– Ange i anmälan vilken tävling du varit funktionär på och namnen på personerna du anmäler, betonar Erik Åström.

Anmälan gör till vmk@vannasmk.se
Middagen serveras 18:00. Dryck finns att köpa till självkostnadspris.

Vännäsdagarna
Likt i fjol så ska vi vakta staket till Hotel Vännäs område under Vännäsdagarna. Så vi söker 5 personer som kan ställa upp mellan 20:00-02:00. Fredag och lördag. Ni får mat efter passets slut.

Anmäl er till vmk@vannasmk.se och ange i så fall vilken dag ni kan ställa upp.
Detta ingår i avtalet med Hotel Vännäs och är en mycket viktig intäkt för klubben.